tisdag 19 mars 2024

 

Hej vänner

Jag sitter här och funderar på hur lite jag har att säga till om. De mesta som händer kan jag ju inte påverka. Vilket har gjort att det blivit fel på de mesta i världen. Hade bara jag fått bestämma hade det varit oerhört mycket bättre. Några krig hade inte funnits och alla människor hade fått käka sig mätta. Varenda unge skulle i lugn, ro och trygghet få sova i sin säng om natten. Alla hade fått göra som de ville, så länge det inte skadade någon annan. Mycket onödigt skulle försvunnit som internet och snabel-a. Men tågen skulle ha restaurangvagnar med vita dukar och serverat köttbullar med gräddsås och till det en starköl. Man skulle kunna pollettera sin cykel på dessa tåg och cykla sista biten till målet för sin resa.

Nu har allt förändrat till oigenkännlighet och jag undra ibland var fan jag befinner mig. Som jag gått rejält vilse och nu snubblar fram i ett moras, där allt rivs och jävlas. Någonstans lurade någon fan på mig en karta och pekade vart jag skulle gå. Men den jävla kartan hade inte så mycket med verklighetens storskog att göra. Så nu står man här och känner sig vilse och lite ledsen.

Jag är alltså 69 år och planerna för dagen är att jag skall gå till doktorn och visa upp en fot som jävlas och gör ont. Vilket han kommer konstatera inte är mycket att göra åt. För det är det nog inte. Dessutom är det en jävligt ful och knölig fot som är 69 år den med. Fast en gång var den en liten gullig bebisfot. Men det var länge sedan. Nu är den för jävligt ful och dum.

Nattens sprängning inträffade i Åkersberga hörde jag på nyheterna. Undra var gangstergängen skall spränga i morgon. Blir väl som vanligt en överraskning. Vem som skall bli skjuten i morgon och var, är inte heller något man riktigt kan veta. Men sannolikheten för att att det inte skall sprängas eller skjutas, är väl lika stor som att få 13 rätt på tipset.

Och de jävla krigen bara fortsätter och gör en förtvivlad i sin ondska och galenskap. Det var val i Ryssland och den jävla krigsbrottslingen, vann visst detta val med 88 procent av rösterna. Vilket är lite dåligt jämfört med hans kollega i Nordkorea som visst brukar vinna med 99,9 procent. Det är ju på ett sätt lite konstigt, att diktatorer brukar välja att fuska sig till den typen av siffror. Som alla inser bara är ett jävla påhitt, som ingen normalbegåvad människa tror på.

Ute har vintern kommit tillbaka. Ett trist och onödigt bakslag. Jag längtar efter att det skall bli varmare och sol. För några dagar sedan var det på rätt väg, kändes det som. Men nu är det kallt och grått igen. Vilket det känns som jag inte har tid med längre. Nu måste jag sluta skriva, vi hörs!

Peter

 





Inga kommentarer: