söndag 29 maj 2022

 

Hej vänner!

Det har blivit svårt att skriva. Det började med det jävla kriget som fick mig att deppa ihop helt. Sedan dess har jag tyckt det mesta varit ett jävla mörker. Ingenting har känts riktigt kul. Den sista veckan har detta krig försvunnit från tidningarnas löpsedlar. Det har stått om en massa annat. Om folk som dansar på TV. Om skådespelare som tydligen slåss och nu hamnat i domstol. Om huruvida nageltrång kan vara ett första symtom på en dödlig sjukdom. Samt vad diverse familjemedlemmar i klanen Wahlgren hittar på. Samt annat som jag skiter fullständigt i. I varje fall till det jävla kriget upphör. När det började tappade jag liksom orden. Det kändes bara löjligt och meningslöst att skriva om något alls. Allt kändes fånigt och futtigt. Så är det fortfarande. Men någonstans börjar jag vänja mig vid att det är krig. Men det vill jag inte. Allt detta för att en otäck liten giftorm, har fått för sig att återupprätta ett imperium. Men det enda han lyckas med är att härma den tyska företrädare som dog i en bunker 1945. Som också anföll fredliga grannländer och ägnade sig åt folkmord. Tyvärr har ju den här galningen tillgång till möjligheten att utplåna världen. Annars hade väl han snart suttit och tryckt som en råtta i en bunker, han med. Vi lever på nytt i en tid där de onda är framgångsrika och de dumma jublar åt deras framgångar och stödjer dem. Bara nu inte den amerikanska idioten kommer tillbaks. Denne tokfrans senaste förslag efter skolskjutningen i USA, då 19 små barn sköts ihjäl, var att skolornas lärare skulle beväpnas. Så om en galning kom in i klassrummet med ett automatvapen, så tänkte han tydligen att deras fröken rask skulle plocka fram sin Smith and Wesson revolver och skjuta inkräktaren. Vilken jävla idiot. Borde inte få gå lös.

I Sverige fortsätter förresten det jävla skjutandet och kriminella gäng och klaner skrämmer vittnen, socialarbetare och grannar till tystnad. Så yttrandefriheten är inskränkt i delar av landet. Skulle man bli helknäpp och likt en dansk jättebebis, med pedofila böjelser börja elda koraner, skulle väl ett antal stackars poliser i Allahs namn stenas ihjäl. För denne gud kan tydligen inte själv ta itu med de otrogna, utan behöver hjälp av sina tillbedjare för att göra det. Man tycker att denne gud som skall vara ”stor” skulle greja sådant utan att ta hjälp av hysteriska aggressiva morsor med barn, samt andra knäppgökar. Jag läste att en av stenkastarna nu dömts till sex månaders fängelse. Vilket låter rätt milt för att själv kasta eller uppmuntra andra att kasta stora stenar i huvudet på medmänniskor. Stenar som om de träffar orsakar allvarliga skador eller i värsta fall dödar den som träffas. Sex månader för att försöka döda en medmänniska eller uppmuntra andra att göra det, låter i mina öron som ett milt straff.

Jag upptäckte förresten att jag tydligen är 67 år, 9 månader och 15 dagar. Så jag är inte så ung längre. Fast jag känner mig inte så jättegammal faktiskt. Förr trodde jag att jag vid den här åldern skulle vara äldre och klokare. Men det är jag inte. Visserligen äldre men inte ett dugg förståndigare. Jag hoppade jag skulle sitta full av visdom och begrunda allt som livet har lärt mig. Det gör jag aldrig. När jag är på bra humör så tänker jag på vin, kvinnor och sång. När jag var ung var ordningen på detta lite annorlunda. Men det var samma saker. Tyvärr har diverse presidenter ställt till, så jag ytterst sällan är på bra humör. Så om dessa kunde halka på varsitt bananskal och slå ihjäl sig, vore det en god gärning. Inte bara för mänskligheten, utan också för mig.

Min dotter Julia har skaffat hund. En taxvalp som heter Stefan. Som jag har kommit på att jag tycker om till den grad, att det måste kallas kärlek. Han är faktiskt rätt jobbig och man kan bli rätt trött på honom när han snor ens skor och gnager på saker han inte får gnaga på. Men han växer och är numera rumsren. Vilket jag tycker är en förbättring. Jag har fått vara valpvakt några gånger den sista tiden. Det går hur bra som helst och är en av de få saker i denna mörka tid som gör mig glad. Han blir också överlycklig när han träffar mig. Vilket jag uppskattar att någon blir. Nedan en bild när vi är på puben.

 


 


Inga kommentarer: