tisdag 8 oktober 2019

Hej vänner!

Läste att två amerikanska katolska präster som begått övergrepp på barn var här en sväng och begick lite nya övergrepp innan de skickades vidare. Det stod att en av dem fick nytt jobb i Afrika. Sveriges egen kardinal som heter Aborelius eller något sådant beklagade det hela. Man undrar hur länge det skall dröja innan man inser att celibatet drar till sig perversa typer som inte kan ha ett normalt vuxet samliv. Men de jobbiga är att hur mycket som än kommer fram om de otäcka svartrockarnas övergrepp, så verkar ingen av deltagarna i denna konstiga förening känna något ansvar. Någon katolik borde väl ha ryggrad nog att träda fram och säga: ”Lägg ner eländet, för guds och alla barns skull.”

Sedan läste jag att den så kallade amerikanske presidenten tänker svika sina kurdiska kompisar med vars hjälp de jihadistiska mördartomtarnas härjningar stoppades. Men nu har han tydligen gett grönt ljus för Turkiet att inleda krig mot samma kurder, som han nyss hade som allierad. Den mannen måste vara en totalt opålitlig, manipulativ jävla svikare. Men det visste man ju redan tidigare.

Det stod också om en lärare, som tydligen gillar plattnacken och stolpskottet ovan, som sagt att han ville skjuta Greta Thunberg med prickskyttegevär. Antagligen har han känt att han fått stöd i denna uppfattning av alla de jävla idioter som inte står ut med att ung flicka, säger vad hon tycker. Som dessutom tycker att vi bör lyssna på vad den samlade vetenskapen säger. Jag har nu skrivit vid ett flertal tillfällen om hur less jag är på detta B-lag till sopprötter som inte har ett enda vettigt argument att komma med, utan bara ägnar sig åt personangrepp och mobbing. Den enda fördelen med detta är att de därigenom avslöjar sig som de nollor de är. Som Nalle Puh säger: ”Människor som inte tänker ordentligt har inga hjärnor, snarare har de grått ludd som flugit in i huvudet på dem av misstag.” Det är för mycket grått ludd i världen för närvarande.

Peter





Inga kommentarer: