tisdag 21 maj 2019

Hej vänner!

Jag läste att en gubbe som är kandidat för Sverigedemokraterna ligger löst till. Denna gubbe hade i fyllan och villan börjat tafsa på en kvinnlig partimedlem och tagit på hennes bröst, fast hon tydligt visat att hon inte ville det. Han hade liksom inte frågat om lov först. Vilket man bör göra om man vill ta på damers bröst. Det är bäst att göra även om damen ifråga blir lite förvånad. Har man tur säger hon att det skulle hon uppskatta och tycka vara ett trevlig sätt att umgås. Men sannolikheten för ett sådant svar är nog oerhört liten. Så liten att det nog är bäst att låta bli att fråga. Risken är att man uppfattas som lite knäpp i kolan, om man på sociala sammankomster börjar fråga damer om man får ta på deras tuttar. Likaså om man gör slag i saken utan att fråga.

Jag undrar hur man själv skulle reagera om man var på en fest och en dam plötsligt skulle be en att där och då ta på hennes rattar. Själv skulle jag misstänka att något inte står riktigt rätt till och nog be att få avstå. Jag skulle nog bli rätt generad och förvånad och tänkt att denna kräftskiva kommer jag minnas. Om festen ifråga är en kräftskiva.

Robban Broberg, frid över han minne, sjunger i en sång ”Man måste hej, man måste hej, man måste hejda sig, när man ser en tjusig tjej”. Det måste man absolut göra även om man representerar Sverigedemokraterna i EU.

Förresten är det ju inte länge sedan den förre jordbruksministern Eskil Erlandsson fick sparken från riksdagen av liknande skäl. Han brukade visst smyga fram och tafsa på de damer i riksdagen som representerar Moderata samlingspartiet. Fint skall de va!

Jag börjar tycka att det är jobbigt med alla politiker som avslöjas med fingrarna i syltburken och andra ställen där fingrar inte bör vara. Luras de inte och säger att de bor i pojkrummet hos sin gamla morsa, så tar de ut en massa stålar i traktamente fast de bor och är skrivna på den plats de befinner sig. Man tappar liksom lusten att rösta på någon av dem.

Det är sommarvarmt ute och jag skall snart ge mig ut en sväng. Idag är det tisdag och jag har bestämt mig för att detta är en ledig tisdag. Det kan jag nämligen bestämma själv nu för tiden. Jag kan också bestämma att i morgon är en arbetsdag. Ett utmärkt system som jag rekommenderar.

I Visby finns som ni kanske vet en botanisk trädgård. I denna trädgård finns ett näsduksträd. Jag hörde igår att detta träd nu börjar blomma. Så jag tror jag skall gå ner och fotografera lite näsdukar.

Peter

Inga kommentarer: