söndag 4 juni 2017

Hej vänner!

Jaha, då vaknar man som vanligt och får höra att människor har dödats och skadas i ett terrordåd. Det är tydligen några tokdjävlar som firar ramadan på detta sätt. Under ramadan skall man nämligen göra goda gärningar och de här idioterna tycker tydligen att det är en god gärning att döda otrogna. Alltså alla som inte är sunnimuslimer. De tror väl att de kommer till gud och paradiset genom att döda oskyldiga människor. Det finns väl något i deras religiösa urkunder som ger stöd för denna konstiga uppfattning gissar jag. 

Själv tror jag ju varken på gud, himmel eller helvete. Men att den religiösa vidskepelsen är en olycka för mänskligheten är jag säker på. Nu känner jag mig trött på all den respekt som man tydligen skall ha för folk som tror på detta oförnuft. Så det är väl lika bra att säga som det är:

Orsaken till att det inte finns ett enda hållbart gudsbevis är att det inte finns någon gud!
Om du undrar vad som händer när du dör så kan jag meddela följande, du dör!
Om du trots ovanstående vill tro på gud, så är det jävligt förmätet av dig att tro att han som du tillskriver vara stor och fylld av makt skulle behöva din hjälp. Gillar han inte kristna, muslimer, homosexuella, aborter, kondomer eller såna som mig, så behöver han inte din hjälp att döda, trakassera och förstöra. Han skulle greja det alldeles själv utan din hjälp. Och låter han det finnas sådant på jordklotet beror det väl på att han tycker det är ok. Eller så bryr han sig lika lite om det som att barn dör i svält och cancer. Vilket han, om han var allsmäktig, borde göra något åt. Annars kan man ju göra en liten insats själv vad gäller detta. Jag tror inte Barncancerfonden eller Rädda barnen har någon större glädje av psalmer och böner. Men lite stålar kan ju göra nytta!

Vid den tiden
föll ett mörker
över jorden.

Människorna grät
en tårlös gråt
i saknad utav orden.

För sorgen var oändlig
och rymden mörk
och kall.

Boken den blev utläst
och så var sagan
all.

Så blåste någon
ut förnuftets
sista ljus.

Sen var det bara
lögn och hat,
i människornas hus.


Peter

Inga kommentarer: