måndag 5 december 2016

Hej vänner!

Ibland blir man liksom bara trött. Som nu när några jävla plattnackar har skrivit elaka och hotfulla saker om någon liten kille som gjorde reklam för luciautrustning. Tydligen har de anonyma träsktrollen genom sina hot lyckats skrämma pojken och hans familj så reklamkampanjen lagts ner. Så nu sitter alltså en liten kille som säkert var lite mallig och glad över att vara så fin att han fick bli luciamodell och är ledsen och rädd för att en del misslyckade individer är ouppfostrade och taskiga. Nu är väl inte den typen av människor så många. Men de ställer i alla fall till det med sin elakhet och får en på dåligt humör. Folk som är taskiga mot barn är ta mig fan det värsta jag vet. 

Lucia är ju ett helgon från Sicilien som dog martyrdöden år 304 e.kr. Då folk på Sicilien sällan är blonda och har blå ögon så var säkert den riktiga Lucia en mörkögd skönhet med bruna ögon. Så de som har synpunkter på hur lucior skall se ut skall enbart hålla käften. 

Det enda som är viktigt är att lucior är snälla. För elakhet är så jävla fult. Säga vad man vill om orcherna ur ”Sagan om ringen” men inte skulle de klä i nattlinne med ljuskrona på huvudet. Men sitta och skriva taskigheter på internet skulle de vara jävligt bra på. 



Peter

Inga kommentarer: