torsdag 29 september 2016

Hej vänner!

Jag lever som ni vet ett spännande liv. Idag fick jag till exempel ett brev där jag ombads bajsa på en pinne. Det är nämligen så att folk i min ålder ombeds göra så för att kolla att vi  inte har drabbats av cancer i tarmen. Det är naturligtvis utmärkt att vi screenas vad gäller detta.

Instruktionen som medföljde detta brev var mycket noggrann. Det borde egentligen vara rätt svårt att missförstå hur man skulle göra. Det var en liten plastbehållare där pinnen skulle köras ner. En plastpåse där denna behållare skulle placeras, samt ett kuvert med adress till det laboratorium där bajspinnen skulle analyseras. Instruktionen var dock så omfattande och noggrann att man trots att det verkar rätt självklart hur man skall förfara, kan bli nervös. Jag ger mig fan på att någon blir osäker och bajsar rätt i kuvertet och slänger in pinnen efteråt. Men det är som sagt helt fel.

Man känner sig glad och tacksam att någon bryr sig om ens hälsa och skickar en pinne att bajsa på. Men samtidigt känner man sig lite gammal när man får den typen av brev. Jag menar att för några år sedan fick man aldrig den typen av brev. Och en gång i tiden fick man till och med kärleksbrev. Men nu får man brev med en pinne som man skall bajsa på och det är ju ett jävla nerköp. Men som sagt är jag ändå glad för att få post där någon bryr sig om mig och min hälsa.


Peter

Inga kommentarer: