söndag 21 augusti 2016

Hej igen vänner!

Det här skrev jag den 29 juli. 

Den 29 juli 2016.

Jag skrev ju om sex och samlevnad för någon vecka sedan. Nu såg jag att detta inlägg uppmärksammats av regeringen. Man har bestämt sig för att göra en stor undersökning om svenska folkets sexvanor. Det är säkert bra och blir intressant. Hoppas resultatet blir bra. Och att det kommer stå om detta i den internationella pressen. Gärna något lite positivt om oss lite äldre svenska män. Till exempel kunde det stå i Le Monde och Washington Post att: ” Svenska män över  60 är världens bästa älskare.” Men det kommer det antagligen inte göra. Fast det hade varit lite kul och oväntat.

Av rädsla för att få ett nytt giktanfall har jag bara druckit vatten den senaste veckan. Men idag har jag firat med ett glas vitt vin. Det smakade utmärkt. Nu går solen ner och jag är helt återställd i tån. Även kamrat katten är återställd efter sitt ormbett och verkar må fint igen. 

Vi har tagit oss igenom våra kriser och ser framåt. Ur mörkret har vi stigit mot morgondagens ljus. Varken ormar eller gikt har besegrat oss. Vi är fullt beredda att ta oss an framtidens utmaningar. Samt de frågor om vårt sexliv staten kan ställa till oss. För kamrat katten är dessa frågor till följd av ett mindre ingrepp i ungdomen lättbesvarade. Själv har jag ju inte heller så mycket spännande att berätta. Men man får väl hitta på något intressant och lite ovanligt att berätta i sina svar. Man vill ju inte vara tråkig.


Peter

Inga kommentarer: