torsdag 27 augusti 2015


Hej vänner!

Jag har fått svårt att komma på något att skriva om. Jag kan dock meddela att ondskan är oförändrat mycket hög i världen. Det förefaller som den dessutom är på väg mot nya höjder av mördande och förstörelse. Fan vet hur detta skall sluta. Men samtidigt är det väl just han som är han som är mest nöjd just nu.

Vi närmar oss hösten och jordens axel lutar sig alltmer bort från jorden på norra halvklotet. Jorden vänder liksom sitt ansikte från värmen och ser sur ut. Snart är det november och mörkt nästan dygnet runt. Jag fantiserar om att vinna en jävla massa pengar så jag kan flytta till något varmt och trevligt ställe under vintern. Men även om det finns varma ställen så är de sällan trevliga nu för tiden. Medelhavet känns ju mest tungt att besöka. Det är ju överfyllt av död och lidande. Och det är ju detsamma mest jorden runt. Dessutom är sannolikheten för att jag skall vinna en jävla massa pengar rätt liten. Så man får väl gå ner i källaren och plocka fram långkalsongerna och mössorna och försöka överleva även denna min 61 vinter. Med hjälp av köttgrytor, rödvin och glögg skall det nog gå. Även om det inte känns så roligt.

Men än är det några dagar av sommar kvar och hösten här på Gotland kan vara rätt bra den också. I alla fall kan september vara rätt bra. Lite vemodig, men ändå rätt fin med höga klara dagar om man har tur. Oktober kan ju också vara fin med alla vackra höstfärger på träden. Men sedan är det slut på det roliga, till man en dag cyklar och ser den första tussilagon i dikeskanten och hör den första lärkan drilla över fälten. Då är det minsann champagne som gäller istället glögg.
 
Nu bör jag nog sluta skriva till er och börja jobba lite.

Peter

 

 

 

Inga kommentarer: