lördag 31 januari 2015



Hej kamrater!
Jag såg att Göran Hägglund bestämt sig för att avgå som partiledare för Kristdemokratiska partiet. Vad jag förstått är Göran Hägglund en rätt kul typ. I alla fall står det så i alla tidningar. Men när man ger exempel på hans humoristiska uttalanden tycker jag inte att de var så jätteroliga. Men privat var han säkert kul och drog fräckisar som fick hela partistyrelsen att rodna. Han var också mycket mer populär än sitt parti stod det i tidningen. Och det kan ju inte varit så svårt. Säga vad man vill om homofober, abortmotståndare och hycklare, roliga är de inte. Pingstvänner brukar ju inte heller vara några lustigkurrar. Utom Göran Hägglund tydligen. Fast jag vet inte om han är pingstvän eller bara ser ut så. 
Det verkar ha blivit rätt populärt att avgå från sin post. Jag börjar bli rätt sugen själv. Men man är väl tvungen att kämpa på några år till. Fast ibland skulle jag vilja flytta till den norrländska storskogen och bli författare och fotograf. Tror det skulle passa mig fint. Fast under den värsta jävla mygg och knott-tiden skall jag kanske vara på annat håll. Då skall jag bo på en ö i havet. Sedan skall jag skriva en roman om en 60-årig gubbe som ibland bor i skogen och ibland i havet. Den kommer och bli jättetjock och sälja som smör. Jag slänger väl in lite sex och snusk. För sådant brukar gå hem i stugorna. Min roman skall heta ”50 nyanser av skäggstubb”. 
Förresten hörde jag just på nyheterna att den ornitologiska föreningen utlyst en tävling om vilken fågel som skall bli Sveriges nationalfågel. Själv vet jag inte vilken fågel jag skall rösta på. Jag funderar på blåmesen. Det är en liten tuff fågel som dessutom är lite blå och gul. Fast jag gillar knipor också. De är så små och runda och fina. Fjällripan är också en kandidat. Den är vit och rund och låter skojigt. Den är dessutom god med gräddsås. 
Peter

Inga kommentarer: